inspration


    


my bed is my savior!

sitter nu hemma och är jätte sjuk. 38,8 grader feber, ont i halsen och näsan bara rinner. vad mera kan man göra då än att ligga i sängen med datan i knät eller att kolla på tv? usch! jag mår verkligen uselt. blir verkligen helt jävla rastlös med när jag är hemma från skolan. ska försöka komma till skolan på onsdag. men nu ska jag leta upp om vi har något te hemma, hört att det är bra för halsen. synd att te inte faller mig i smaken..


sovit gott? nae.

tjo! hade talang igår med klassen och b-klassen. gick väl skapligt bra får man väl säga. men förjävligt stressigt!
efter talang så gick jag, emma, ebba och elin till råsslahallen och där var det massa typ. aja fick en mjukboll ihuvudet och fick ondare i huvudet! så har sovit skit dåligt i natt, hela huvudet har bara dunkat sönder.
men vid 5tiden ringde det en lite pöööjk sådär random. men men vaknde vid tolv tiden och grät så ett as för jag hade så jävla ont huvudet. men ha tagit mig en iskall dusch nu och ätit, så det har blivit lite bättre!
ska väl fix mig snart, fixa ordning rummet,  sen vid 5 tiden kommer brudarna och vi kör på chillkväll! ;)

puss F <3

godmorgon!

sitter här och dunkar musik, med en extrem huvudvärk. ska packa ner min pastasallad som jag ska äta medans alla andra fetar sig på pizza :), tagga talang idag då! men först äre en extrem jobbiig skoldag, jag vill inte :(

puss F <3



dagen

hejhej! skola idag, och helt plötsligt gick brandlarmet osv. nån som typ hade satt på det för skojjs skull typ? jag älskar den som gjorde det, för då slapp jag typ hela so-lektionen. det gjorde min dag! Det gjorde även min dag att det var i det huset jag går i, men det som blev en besvikelse är att det inte brann. för jag orkar verkligen inte skola imorgon! För imorgon har jag fysik, tekning, kemi och sen A-tid, kommer jag orka? NEJJ!! skjut mig tack!
men imorgon äre iaf talang och jag hoppas det verkligen blir bra! aja har inte så mycket mera att säga, puss!


dagens inköp




bästa mamsen!

just nu sitter jag och mamma o kollar på ny ridhjäl eftersom den jag har nu gick sönder förut idag.
mitt huvud gör dö ont, vill sova men får inte. får se om det ens blir någon skola imorgon?!
men det tror jag, men jag ska inte vara med på idrotten imorgon osv.
men antagligen beställer vi en hjälm nu eller så köper vi en imorgon, för mamma och jag ska inte till stan då och shoppa loss. håller även på att kolla ny dator !

puss F  <3

osv

nu är jag hemma, först vare skola och sen upp till ett stall och rida. gick ju sådär, för mig äre ny häst och för den en ny ryttare, så jag ramla av. men ska upp igen på måndag, se om vi kan komma bättre överens då. helt underbar häst är det där! men jag har mycket att lära mig, så jag kan rida den på ett bra sätt! :)
lite skrapsår på ryggen, dunka i huvudet ganska skapligt, näsblod osv, haha sånt man får ta! Mig gör det inget för jag älska verkligen att rida och hålla på i stallet. men vi får se om jag och hästen kan lära känna varandra bättre :) nu blire mat och sen plugg :D

puss F <3


ny dator.

ska susa nu, underbar födelsedag. puss <3

Dejtar sängen!

Jag vet att jag inte skrivit på ett sjukt bra tag men våran dator har gått sönder så jag kommer få blogga från mobilen framöver:), har inte mycket att säga fyller år imorgon, puss <3

@ Elins place!

hejhej, sitter hos elin nu med emma. Vi ska snart typ dra oss utåt, och grilla!
hihi aa jag vet vi är litee tröööga , men det blir myyys!
juste min data är typ cpe, den går inte att starta och grejer, så vi får se när jag lägger in ett inlägg. kan typ dröja!
puss F <3

Fredag

orkar inte skriva, skriver ikväll höhö!

helgen ???

ööhh?! jag vet inte vad jag ska göra i helgen? trodde emelie skulle sova hos mig i helgen eller hon sa det iaf förra helgen, men nae. fick reda på att hon skulle vara med ngra andra.. DISSEN? höhöhö! ae men nått hittar jag väl på, jag bor ju trotts allt i krokek, för dääär händer det juh sååå mycket hela tiden!
saknar dej bebis. <3

.

sometimes I feel the way I just want to give up everything.
but I try to give me a self-pep.
it is not easy when you almost never hear that one will do.
I have given up much, and more will I give up.
I know how much that fall, more than what you see.
I'm afraid of everything, although you may not believe it.
I could do much to be just as everyone else.

ge mig en ork,

ingen ork kvar, jag har verkligen ingen ork. jag orkar ingeting, känns som det är fel på mig. hallå kan nån hjälpa mig så jag får lite energi? bara lite, känner att jag behöver plugga. men jag orkaar inte! helt hyper i skolan, men så fort jag kommer hem så dör hela kroppen. jag förstår inte. kan nån solstråle lysa upp det lite eller? Skönt med fredag imorgon, en chill dag. har musik och sen hemkunskap sen äre slut!
ae men nu ska jag laga mat, sen försöka plugga. jag vet inte ens om jag orkar laga mat. nej du måste skärpa dig felicia. men jag orkar inte, skulle kunna sova när som helst?!! varför är jag så trött :(

puss F <3




yxbacken osv

kom nyss hem, ska sova nu. skola imorgon. nattinatti <3

energi

hej, ja kommit nyss hem från en skoldag, som jag har vart lite halv crazy i. haha jag har för mycket energi.
jag vet inte vad jag har gjort idag, men jag har nog gjort allt. stod och dansa, sjöng, skrek osv, fanns ingen som kunde stoppa mig. sjukt galen kul dag! men nu ska jag snart iväg till yxbacken med massa folk, men jag åker dit med elin durne. sen träffar vi massa i backen :)
BILDERNA JAG VET!! :D<3







träning

idag körde jag hårt, först springnig och sen gym. helt slut!

i'm late

hej killar och tjejer!
gårdagen började med att jag åkte in till linköping och typ gjorde ingeting där, mamma kollade på ny bil osv. men sen ringde emelie och bad mig komma till henne. åkte till henne och vi såg på hästen matchen och senare hem till henne och bakade pizza. var helt slut sen så jag somnade när emelie satt vi datan. men vaknade senare och då kollade vi på massa roliga youtube klipp!
men idag vaknade vi typ vid halv 1, jag spelade lite super mario och senare åkte jag hem. nu ska jag gå ut med vovven och sen plugga. känner inte för skola imorgon ska jag säga er, jag kommer inte komma upp ur sängen känner jag...
puss F<3







slappdag

hihi blev en jätte slapp dag idag , höhö! känns sådär, men men.
jag har inte gjot så mycket idag därför känner jag att det inte finns något att skriva om. men hoppas på att jag hittar på något imrogn :) , men vi hörs imorgon godnatt <3

inga planer

hejhej, har nyss vaknat. har inga planer inför dagen, men jag hör av mig senare.
puss F <3

fredag kväll

emelie kom vid 3tiden, vi hyrde film och köpte lite chips och dipp. sedan åt vi god mat och sedan slängde vi oss i soffan och såg på eclipse. den var seeg, men som sakt nu måste jag ju se 4:an som kommer ut. höhö!
hon drog efter filmen och då drog jag mig ut och träffade massa härligt folk :)
god natt ! <3








vovven

var ute en sväng med vovven, emelie har inte kommit ännu. shite jag hade inte behövt gå upp så tidigt :o



outfit



ganska så trött.

godmorgon, vaknade till kl 11 för att kolla vad klockan är och senare tänkt att sova vidare. men sen såg jag att jag även hade fått ett sms av emelie där det står att hon kommer kl 12. så jag fick dra mig upp ur sängen ta på mig kläder, fixa till lite i rummet och tvätta kroppen bara. och det gjorde på 15min, duktig som jag är!
men ska sminka mig nu, och sen måste jag ta ngt att äta. jag är sjukt trött så jag vet inte om jag orkar sminka mig ään. men det är sånt som märks, om en halv timme kommer hon, bäst att sätta fart! skriver senare.
puss F <3

01.26

jag ska väl ta och gå och lägga mig i sängs nu. känner att jag måste vända på dygnet! för det är inte långt kvar till skolan börjar igen... men imorgon kommer emelie och hon sa att hon skulle komma vid 12 nån gång, jag hoppas verkligen hon drev :o. jag får väl messa sötnosen nu rå och fråga, annars kommer jag aldrig orka gå upp imorgon. vet inte riktigt vad hon och jag ska hitta på, men det är ju fredag imorgon så någonting borde det ju finnas att göra. på dagen kanske vi drar en skridskor tur nere vid lekparken, vem vet? Eller så hade vi funderat på om vi bara skulle ta det lilla lugna, men så har vi sakt många gånger men vi lyckas aldrig. hon kanske sover här imorgon, vem vet? om jag orkar osv, för den tjejen är inte att leka med. hon brukar bitas!
nae nu har ni hör för mycket av det roliga, men ni kommer antagligen få veta mera imorgon. när hon kommer hit. fast nu kom jag ju på att emelie kommer inte sova här imorgon, för hon ska ju till sin boyfriend på lördag. så hon kommer förmodligen inte sova här :). hihihi!
guud vad onödigt inlägg detta var, men jag är grymt trött och blir lite borta då.
men nu säger vi såhär: GODNATT ! <3

myys

hihi nu har jag haft en myskväll med mig själv, såg filmen new moon. den var sådär, halv seg ibland, men jag måste se fortsättningen! så det ska jag göra innan 2011 är slut iaf :) känner mig ganska så trött nu, så jag ska väl hoppa i sängs snart!
mitt myspys!

new moon.

jag har haft denna film hemma ett bra tag nu, men har aldrig fått lust osv att se den. men nu kollade jag på ngra snuttar av denna film och känner att den kanske är ganska så bra? så jag vill se den, så ska försöka få min bror att se den med mig och sen göra popcorn och ta fram lite läsk. myys! men annars får jag se den själv om jag vågar :(

yxbacken!

felicia:emelie jag åker bakom dig ifall du skulle ramla, så kan jag hjälpa dig.
emelie:nej åk före du, jag kommer efter.jag kör före och vänder mig om och bara ser hur emelie ramlar och tappar 1 skida och stavarna. emelie ligger där och försöker ta stavarna, då kommer ett snyggt snowboards gäng och hjälper henne att få skidan och stavarna. sedan ska emelie sätta på sig skidan igen (bland snowboardgänget) och så ramlar hon bakåt och tappar den 2 skidan. Sen kommer hon upp helt snöig i hela ansiktet och - FELICIA HJÄLP. Jag står och as garvar. Sen så säger en kille i snowboardsgänget - eh det kanske blir lättare om du ställer skidan rakt och lite uppåt. Emelie - ehh jahaa?
idag har det vart en underbar dag i yxbacken, helt slut. men när jag kom hem skottade jag snö, jag har hört att det är bra träning så varför inte liksom. men nu blire bara en myys kväll framför tv, med lite läsk och godis. Men inte för mycket godis, för jag håller ju på och bantar. och det går framåt ska jag säga er, forsätter jag såhär kommer jag verkligen våga gå i bikini i sommar! :)




roligaste idag:
felicia: emelie jag åker bakom dig ifall du skulle ramla, så kan jag hjälpa dig.
emelie: nej åk före du, jag kommer efter.
jag kör före och vänder mig om och bara ser hur emelie ramlar och tappar 1 skida och stavarna. emelie ligger där och försöker ta stavarna, då kommer ett snyggt snowboards gäng och hjälper henne att få skidan och stavarna. sedan ska emelie sätta på sig skidan igen (bland snowboardgänget) och så ramlar hon bakåt och tappar den 2 skidan. Sen kommer hon upp helt snöig i hela ansiktet och - FELICIA HJÄLP. Jag står och as garvar. Sen så säger en kille i snowboardsgänget - eh det kanske blir lättare om du ställer skidan rakt och lite uppåt. Emelie - ehh jahaa?  HAHAHAHA!

svar på en kommentar.

fråga:
varför är du inte redo/vill inte satsa på ett seriöst förhållande?
är det för du inte har släppt fredde? :)



svar:
jag har verkligen släppt fredde, det var liksom knappt ngra problem med att släppa honom.
anledningen till att jag inte vill kör in på ett seriöst förhållande är att liksom jag hade ett ganska så långt förhållande för inte så länge sen. då känns det som man bara är beroende av kärlek, att redan gå in på ett nytt förhållande när det inte ens har gått ett halv år kanske är lite väl tidigt. varför ta första bästa? jag känner att jag behöver "leka" runt lite nu. om jag skulle hitta nån som jag ville ha ett förhållande med kommer jag bara känna mig värdelös och patetisk för att det kommer kännas som jag är beroende av kärlek. visst man saknar att ha en att hålla om, men man kan ju ha en väldigt bra vän man kan hålla på med även om jag inte har det för tillfället. men om jag skulle få suget liksom. så nej, jag tänker vänta med att ha förhållande på grund av  att jag vill inte bli klassad som beroende av kärlek och jag vill leka livet ;) sen har jag ju mina vänner, behöver man ha mer? :)

we are young forever!

hejhej! skulle ju har dragit till emelie idag men så blev det ju inte, för jag hade inte pengar till buss osv.
men sen ringde amanda mig och frågade om jag ville åka med henne och hennes familj till yxbacken och det ville jag ju givetvis :) så jag har vart i yxbacken från halv 2 till 5, vi åkte precis hela tiden, stanna typ inte en enda gång!
så när jag kom hem tog jag mig en lång härlig dusch och sedan åt jag och la mig och sov 1timme.
nu sitter jag här och känner hu trött jag är i kroppen, men jag förstår inte varför eftersom jag brukar åka hela dagar.
hihi men så kan det va, men nu får jag väl hämta nya krafter och tagga till yxbacken imorgon med emelie!
det känns grymt att få äntligen åka med henne, hihi :)
nu ska jag bara tar det lugnt och kanske packa till imorgon!
puss <3

kör väl med på den här då!

KÄRLEK.

1. Är du singel nu? ja.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa, tror jag. beror på hur mycket kär man är osv.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? nej inte just nu :)
4. När hade du sex senast? hihi
5. Har du kört oskyddat nån gång? -
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? har jag säkert
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? nje inte riktigt, men lite kanske :)
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? HAHA absolut, vem har inte?
10. Haft sex på fyllan? naerå
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? nej
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? haha massa
14. Somnat gråtande pga kärleken? ja
15. Varit på en blind date? nej
16. Varit otrogen? nae aldrig
17. Ångrade du dig? har inte varit otrogen..
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1år och 1 vecka.
19. Har du någonsin varit kär? yes
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? aaoo


KOMPISAR


1. Har du nån bästa vän? yes
2. Är du ofta med dina vänner? typ jämt ?
3. Vad brukar ni hitta på? mycket
4. Bästa minnet med nån vän? för många
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? emelie hubner
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? ja är alltid
7. Har du hatat din bästa vän? haha nae
8. Litar du på din bästa vän? absolut
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? aa
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? aa
12. Vart bor din bästa vän? i storstan 
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? nae
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? aa
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? japp
16. Ljuger du för dina vänner ofta? typ aldrig
17. Vilken kompis var du senast med? dont remeber
18. Har du många kompisar i din klass? sådär
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? många
20. En vän som du känt sen du var liten? emma idbrant

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? E.n  
2. Sov med dig i samma säng? emelie 
3. Du delade ett riktigt skratt med? emelie 
4. Du gick på bio med? ebba, adde tobbe och jonte
6. Du gick på stan med? mamma
7. Delade en pizza med dig? emelie
8. Du ringde? amanda
9. Skickade ett sms till dig? emelie
10. Du kramade?emelie
11. Gjorde dig lite besviken? -
12. Gjorde dig mycket besviken? -
13. Du skrev med på msn? emelie
14. Du snackade skit om? ingen
15. Du åkte bil med? mamma
16. Gav dig en komplimang? emele
17. Du kollade på film med? pappa
18. Du åt med på resturang? kommer inte ihåg
19. Betalade något åt dig? mamma
20. Grät inför dig?


yxbacken på torsdag

såhär kommer det typ se ut :D

träning 2011

jag ska faktiskt fixa till min kropp lite nu, kanske gå ner många kilo. få lite finare kropp, jo tack jag vet att ni bara väntat på att jag ska göra ngt. men jag har svårt att komma igång. men jag bestämde mig faktiskt att 2011 ska bli ett bantning och tränings år för mig :) så jag började tjuv träna lite redan 2010, var typ ute och 1mil osv. men nu ska det bli mer alvarigt och regelbundet. så jag ska börja utnyttja våran gym ner i källaren och bli riktig biff! :) jag åker ju mycket skidor nu på vintern och det är jäkligt bra träning. ska även försöka få upp boxningssaäcken så jag an stå och slå lite på den. jag ska verkligen kämpa på nu! :) så kanske kanske jag vågar visa mig i bikini i sommar...

heeeyy

blev stan med mamma idag, hittade dock inte så mycket. men jag fick lite med mig hem iaf :)
mamma och jag var i stan ganska så länge, så när jag kom hem startade jag upp våran nya hem telefon och grejer. nyss pratade jag med emelie i telefon, ska träffa skitungen imorgon. jag har funderat på en sak, och det är hur fan jag ska få med emelie till yxbacken nån dag :o jag funderar vidare på det, för det känns som jag aldrig kommer lyckas. men man får ju iaf hoppas att hon följer med mig nån dag. för det  skulle vara grimt! anyway nu har väl jag inte så mycket mera att säga :)
  • ett par innomhusskor
  • brunkräm
som sakt inte mycket men lite, :)
puss <3

jag skrattar idag.

känner att jag måste kanske krypa ner i sängs, för nu känner jag bara suget efter shopping dagen imorgon.
det känns väldigt väldigt behövligt. mamma och jag ska även kolla efter ny garderob till mig, så om vi hittar ngn ny så lär jag ju göra en stor rensning bland min kläder och kasta en hel del. för nu känner jag verkligen ut med det gamla och in med det nya! det känns behövligt, just nu ska jag lämna det som hände 2010 och bara blick framåt.
men imorgon kanske jag hittar ngra fynd även om jag är ute väldigt väldigt sent, för jag har liksom inte orkat fören nu. jag har haft välidigt mycket annat att tänka på osv. så imorgon ska det blir riktigt skönt med en shopping runda.
funderar på om jag ska fixa naglarna imorgon med, ja vi får se hur det blir! men lite nya kläder ska jag iaf få med mig hem kan jag lova er, ska väl tjata lite på mamsen med att hon kanske kan köpa ngt åt mig :)
även om hon kanske är på bästa humöret på mig nu, men som sakt: jag älskar min mamma och hon älskar mig, så vi kan ibland ha svårt att vara sura på varandra! :)

puss <3

dance dance dance!

hej alla bloggläsare!
jag vaknade kl 8 imorse och då blev det att fia mig och senare åka ner till gårn.
från gårn skulle jag senare åka vidare till yxbacken.
jag vet sen inte direkt vad jag ska skriva om för att alla fattar ju vad man gör i yxabacken och själv klart åker man ju skidor. men jag kom ju på att jag kan berätta lite pinsamma och roliga saker som hände i backen!
haha en grej var skit pinsam, jag åkte lift med en kille som heter simon. sen när vi skulle kliva av liften så började han "preja"  ut mig för att jävlas. och självklart fastnar jag i liften och kör rakt in i en snöhög, precis där alla släpper liften. jo så för mig var det ju bara att försöka komma upp och akta mig för att få en lift i huvudet! sen stod alla andra där och skratta, det ska jag säga er var skjut pinsamt :o anyway sen tror jag inte det hände så mycket annat mer än att jag skrek som en gris ibland i liften, för jag hatar att åka lift med folk som ska hålla på i liften :), hihi jag vet jag är lite rädd utav mig även om jag har kört ett tag. men sen har jag ägnat min kväll åt att fixa emelies blogg, jag tyckte den blev jätte bra och som tur är tycker hon med det :). men nu ska jag väl inte göra så mycket mera, ska väl gå och sova snart och sen upp tidigt imorgon med för jag ska in till stan med mamma och min bror. ska även då kolla på moppehjälm, för det är inte så många dagar kvar (y)

puss&kram <3



ingenting är som förut.

yes imorgon ska jag till yxbacken, jag vet inte riktigt vilka som jag kommer vara med där eftersom jag ska åka dit med gårn. men jag ska gå ner till gårn imorgon, snacka om att jag kommer få motion, hihi! :D

I want you, but what do you want?

Våndan tär på mig. Osäkerheten förstör min ro.
Tankens kraft, viljans väg har övergett mig.
Hjärtat mitt är fyllt av hans leenden,
överväldigad av hans väsen.

Min kamp för att glömma honom är som
en flock skenande hästar.
Jag kan utan att kunna, jag vill utan att vilja.

Jag drömmer om honom.
Jag vaknar med hans namn på mina läppar,
hans kropp inpräntad i mitt sinne.
Jag ber av hela min själ att glömma honom, att gå vidare.

Jag andas utan att andas, jag skrattar utan att skratta,
jag gråter utan att gråta. Jag dör utan att dö.
Det som hände fick mig bara att sakna..




RSS 2.0