I just want you to take me back ...

just nu kollar jag på tv, idol har precis varit och jag måste bara säga att det är ett stort måste att alica eller vad hon heter går vidare hon är ju så jäääävla gryym! tror jag ska lägga mig i sängen nu och kolla på house.
men jag mår kanske lite bättre nu men jag är ff helt tung i kroppen och huvudet, känner jag mig såhär imorgon med tror jag att det blir en till dag hemma. dock tycker jag att det är väldigt jobbigt att vara hemma för man kommeer efter i skolan och sedan brukar jag ha det mycket roligt i skolan med mina vänner. ett tips till er som skolkar för ni är skoltrötta, tänk på det posetiva, att ni får träffa sköna lärare, träffa vännerna, ni kommer även inte efter så mycket och då får ni mer fritid :)
nae men nu orkar jag inte skrriva mer, skriver imorgon i skolan osv.

puusss på er.

tisdag

hejhej min kära!
idag är jag hemma för när jag vaknade imorse kände jag mig helt död i huvudet och frös som fan. det visade säg att jag hade 37.8 gaders feber. så det blev att stanna hemma.
nu så försöker jag lägg in musik på min ipod, men den gör ju som den vill hela tiden oh precis som på bilden nedan för just så känner jag för ipoden. jag har inte så mycket att säga mer. men ikväll får jag väl se fall jag går på fotbollsmötet. :)




söndag

jag borde vara glad, jag borde vara jätte glad. vi kom trea i serien, vi vann över åby med 2-0.
men jag kan inte vara glad. jag blev sviken för tredje gången. vad ska jag göra för att få dig tillbaka? FAN. jag blir så jävla trött, jag liksom försöker och försöker och det gör så himla ont i mig varje gång du aldrig håller något som du lovat. allt känns hopplös...

You promise and promise but you fail as much as you promise. Do you work for to make me sad? You have broken my heart once before and now you did it again. How does it feel? Hope you're damn happy now.





You promise and promise but you fail as much as you promise. Do you work for to make me sad? You have broken my heart once before and now you did it again. How does it feel? Hope you're damn happy now.


lördagsmyss?

idag har min dag varit heelt slapp. rätt så onödig dag, skulle träffat en viss person men som sen drog sig ur..
ae blev en helt lungn hemma kväll med mamma och pappa. ska nog sova nu.

...

jag måste väl berätta det tråkiga i mitt liv som är anledningen till att jag inte har bloggat på länge.
jag vet inte vart jag ska börja men, det är iaf slut mellan mig och fredde. jag är sjukt ledsen så det inte finns.
jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen... för jag tror att verkligen verkligen ingen då menar jag ingen fatta hur mycket jag älskade honom. Han var som en stor solstråle som nu har gått i moln och inte mer vill komma fram.
herregud helt tomt är det, det liksom hade ju gått mera än ett år oh sen fick jag ett sms ett jävla sms som det stod på vi är bara kompisar! jag skulle kunna döda för att han inte hade skrivit det smset, det kanske hade känns bättre att han sakt det till mig i verkligheten, för då kunda man iaf liksom gråtit mot han för sista gången!
men jag ska försöka berätta lite hur mycket han betyder för mig och jag hoppas lite på att han läser detta:
du var liksom en man alltid kunde vända sig till om man behövde råd eller mådde dåligt. jag kunde berätta saker för dig som jag inte gjorde till någon annan. jag kunde absolut vara mig själv med dig utan att känna mig ful.
jag fattar inte hur det kunde ta slut såhär snabbt och jag fattar det knappt själv. det händer att jag slår ditt nummer för att ringa men, ringer aldrig upp det. att jag var så jävla blind att jag kunde se att du inte ville mer. det gjorde så ont i mig när jag ringde dig minst 10ggr och du aldrig svara. senare fick jag det där jävla sms:et. men du var så jävla betydlig i mitt liv ibland kunde jag fundera över om jag älskade dig mera än mina föräldrar. oftas komma jag fram till att det kunde stämma. men jag fattar egentligen inte varför jag skriver detta för jag får fan inte fram ett skit, bara en massa annat för det går inte förklara hur mycket du är för mig.
sen så är jag så jävla arg på en så kallad vän.
jag trodde du var mera än så men liksom när du inte ens vill inse hur jag mena, så fattar jag en äkta vän är fan inte. när du typ retar mig för att fredde har gjort slut, patetiskt! vem fan äre som ska växa upp egentligen liksom du sparkar på en som redan ligger och är 2år yngre. man börjar undra vem som ska växa upp och har du skaffat dig ett lexikon än eller?  ae du kan ju gå till din pojkvän det enda du har kvar juh. ae nu orkar jag inte lägga mera tid på dig.

natti <3

.

depp

hej just nu är jag inte på mitt bästa humör, jag är lite depp.
så däför skriver jag mer imorgon <3

lördagmorgon

nu har jag vaknat och jag ska äta något så jävla hungrig!
sen ska jag fixa mig, lägger upp dagens outfit när jag är klar om jag hinner.
sen far jag in till stan och träffa emelie :) , sen blir det bio med folket!

en liten bit på vägen :)

hejhej, har fixat till bloggen lite snabbt men känner mig verkligen seg nu så jag avrundar det nu.
funderar på att krypa ner i sängs, för imorgon ska jag in till stan och träffa bästa <3
godnatt!

fix&trix

japp nu ska jag fixa till bloggen lite :)

varför?

sitter här och försöker ladda ner itunes för att kunna ladda in musik i min ipod, men det verkar inte vilja funka. men nu kommer det säker funka, Hoppas<3

TILLBAKA

hejhej på alla besvikna bloggläsare.

måste be om ursäkt för jag inte bloggat men min data och internet gick liksom sönder. men nu ska allt vara som vanligt igen. jag har vart utan internet typ i en månad, jag blev nästan tokig. men men...
är dags att byta design snart och så ska jag börja blogg som vanligt igen.

puss ! <3

RSS 2.0