satan i gatan


valborg

godmorgon sötisar! jag vet klockan är inte mycket och jag har redan ätit frukost. men jag ska snart gå ut och sova i solen. jag tror min valborg är planerad och jag hoppas verkligen att jag gjorde rätt "val".
jag hoppas ni andra får en super kväll, och äkta så det inte blir brand någonstans :)

tips

  • när du ska steka någoting i stekpannan, är det nyttigare att använda olja ist för smör.
  • ät en bra och nyttig frukost, för då kan du förbrännna mer kolorier under dagen!
  • skippa mackor som mellanmål, ta en frukt ist!
  • skippa hissen och ta trapporna ist.

människans bästavän

blev ingen paus från bloggen, jag tror jag vet vad jag kommer börja skriva om. men det får ni se när jag tar mig tiden till det lite senare idag kanske? för just nu har jag vart ute med min vovve, ska snart äta tacos och sen träna! ska bli så himla gott, med riktig mat, inte ätit det på två dar och nej jag har inte slutat äta men har ätit annat :)

en som aldrig kommer svika, en som alltid kommer hålla min hemligheter!

kanske behöver en paus från verkligheten!

percis, jag behöver söka insperation. Sen har jag personliga saker att ta hand om ex mig själv. just nu händer det så mycket inom mig, så mycket jag vill ha som jag inte kan få. så mycket jag vill dela med mig, men som jag inte orkar dela med mig utav. jag är en person som tänker alldels för mycket! får se om jag tar en paus, ni lär märka...


mina små änglar <3

varje dag är ett slag


beställd!

skulle tacka min far osv, ja ni ser juuuu!

vad ska du göra ?

tjo bror! har nyss chillat med elin, ebba, moa, felix och christoffer! nu ska jag iväg och träna. har verkligen iingen lust, men denna måndad ska jag bara tappa massa kilo, känner att jag verkligen är redo!!

vinst

skön start på serien, 4-2 vann vi med. ryggen höll ganska bra, får träna upp den kanske pratat lite snällt med den. så får vi se hur länge den är villig :)

seriepremiär

det idag äre seriepremiär, vi får väl se hur det går. känns som vi kanske blev uppflyttade för tidigt. tror vi skulle legat kvar i förr divistionen :) men jag hoppas verkligen på det bästa, kom igen nu tjejer!!!! är typ lite nervös, men vi får se hur mycket jag kommer få spela, är ju dock lite skadad :(
bilder från förra året :)
js

hos far

pappa fyller år idag därför är jag hos han  nu och ska fira lite och sen blir det åka till mamma igen. jag har skit kul just u hahah , fast ? aja blir ut i solen med lite glass nu :) pusss




för dig

Kommer du ihåg? Var det igår? Du tog en främmande skrämmande människa och kysste hennes hår.
 Och sen förde vindarnadom vackra vilda fåglarna till mig
Jag tycker om när du tar på mig. Jag tycker om dina fingrar mot min panna. 
Tycker om när du ler en stund åt mig. Det kan aldrig kännas bättre än så här för mig.

drömmer och drömmer, välkommen till mitt liv!

härligt väder är det ute! känns verkligen som om det vore sommarlov, därför ska jag strunta i tröjan och jackan. dra en sväng med mopeden i bara linne, chilla lite! vi hörs senare älsklingar!

jaja

ny duschad, ska snart dra mig till krokek :) händer ju så mycket hos pappa...

varje gång jag hör ditt namn, ler jag.

sitter just nu hos pappa. gårdagen spenderades med mina underbara. jag skjusa även hem emil, blev att hälsa på filip då med. sen vid halv två tiden, drog vi där ifrån. sen åkte jag hem till pappa.
idag blir det att träffa brudarna igen, jaja hör av mig sen puss puss!

du skulle passa bäst vid min sida, det är dig jag drömmer om.

precis fixat mig, ska träffa frida snart och vi ska ge oss i mot staden. hörs sen, puss!

man fäller en tår och blir rörd


galet

min tid har inte räckt till för bloggen, för det är lov och man barra chillar galet! hoppas ni med har ett lika chill lov som mig.

bästa köpet idag!

kärlek till kepsen och koftan!
- får se när jag lägger upp mer bilder på dem andra köpen idag :)

sol för fan

super sköna stora shorts!

i will die someday, but not today.

godmorgon snyggingar! Helt underbart att vakna upp idag, solen barra steker på och det är redan 17 grader i skuggan! hur soft är inte det? vill bara gå ut och sola, men jag känner mig inte riktgit hemma hos pappa än för att gå ut och lägga mig o sola... men vid 1-tiden, ska jag börja dra mig hemåt för vid 2-tiden kommer emelie till mig och hon ska även sova hos mig. :) vi får se vad som händer, men någoting händer givetvis!

lookbook


hos pappa

tog moppen till pappa, vi har ätit och just nu är han i stan och jag har nyss duschat. ska ta mig en powernap efter min arbetsdag. sen får vi vad som händer, inte mycket kommer hända. men jag hör av mig senare!
'

outfit


shalala

har nyss vart på konformation och kollat när tjejerna komformerades (: nu bär det av till pappa och lämna/häta saker. sen ska jag mot maxi och ta foto till körkortet och sen till mina kusiner som fyllt år! jag vet inte än hur min kväll ser ut, men jag hoppas på något galet kul ;)

tandläkaren imorgon!


lugn nu

idag verkar hela facebook ha damp och då får jag damp. men ska träna vid halv 8, ska bli skönt! annars har mina dag varit väldigt ortoligt lugn och det behövdes verkligen (:

outfit


tips

ett schampoo och balsam som ger glans, fukt, lent och gör så håret luktar helt underbart! detta är ett måste... finns inget bättre än det här schampoot och balsamet! Sen är det mycket mycket billigt!

born this way

mycket plugg, helt slut! så nu ska jag krypa ner i sängen och mysa, men först måste jag packa mina idrotts kläder så jag inte glömmer dem som jag gjorde i tisdags. just nu händer det inte så mycket i mitt liv, därför skriver jag mindre om det. men sen är det även det vem vill sitta och läsa precis allt jag gör? nej precis. därför ska jag börja med mer outfit's, träning, kost och tips m.m. jag ska helt enkelt ha mer fantasi och skriva om mer andra saker! puss

ganska gammal bild


tröttis

galet trött, men har massor att plugga. så nu måste jag plugga sönder, kanske blir en powernap först! jag hör av mig senare, puss puss

biffen på moped


boys don't cry

mums, har precis fått i mig lite smoothie. skolan var helt okej, ebba och jag tog moppen hem till mig och åt lite nudlar eftersom skolmaten idag var ju inte okej. sjukt skönt, att jag kan ta mig fram snabbare nu och mer firhet har jag med!nu ska jag träffa ebba, puss puss!

ego ego ego vårkänsla


klarade moppeprovet!


ohh hej rysningar


glöm aldrig


nattinattii

pluggat lite lätt under dagen, hoppas jag klarar mopedprovet imorgon. håll tummarna för mig sotisar! jag vill verkligen detta! under dagen har jag även fixat och trixat nere på sandviken med mina lagkompisar, alltid lika trevligt. men nu ska jag sova natti natti!

moppeplugg ute i solen!


one dream one world

vart hos pappa, inte haft tid att skriva. men nu kör jag igen :) , dock inte hunnit få ordning på designen men det är på väg. har på mig till klockan 12 nu och sen ska jag ut i solen och plugga. hoppas ni kommer bli nöjda sotisar!

outfit

dra mig till pappsen, hör av mig senare! puss

nytt och fräscht!

ny design, jag är inte färdig. får bli denna nu till våren, men komma fixa lite mera på den om ett tag. i helgen kanske, men just nu orkar jag inte för jag är så jävla förbannad. berättar imorgon mina käraste!! :)

lookbook


smoothie

detta är ett enkelt sett att minska i vikt och sedan är det nyttigt!
1glas= 121 kalorier

hjälmen


man ska aldrig oroa sig i onödan.

har verkligen ingen lust att blogga, men jag gör det för eran skull. andledningen till att jag inte orkar är för att just nu sitter jag och fryser, snorar och ont ihuvudet! Men jag har en posetivsak och det är att det gick verkligen skit bra idag på upp-köringen, stolt är jag över mig själv! har knappt sovit ngt för jag har varit så nervös, men det gick ju skit bra! Men jag vet inte riktgit när jag får skriva provet, jag hoppas på imorgon. (: slutade även vid halv 11 idag och har studiedag imorgon, så jävla skönt! juste det glömde nästa berätta, att jag köpte även en ny hjälm idag. bilder kommer upp senare :)
/ Felicia



fuck it

jovisst, självklart har jag blivit förkyld igen. mysiiigt, fast?

inte långt kvar

uppköringen imorgon då, skapligt nervös! men går säkert bra.

royal white night !

jag ser helt förjävlig ut på bilderna, men jag bjuder på mig själv! ;)

havet är djup

har haft en klockren dag idag, med moa och emelie. skrattar mycket idag, var ett tag sen jag skaratta så mycket! träffade även jossan och becca :) imorgon ska jag upp tidigt till moppeskolan och sen hem till emelie  och tagga för royaaaaaal!  pussnatti! <3

RSS 2.0