skjut mig någon?

var på sjukhuset idag och tog massa röntken-bilder, aa och tror du inte att jag måste väänta på att dem ska kolla igenom bilderna. jag orkar inte vänta mer, har väntat tillräckligt lääänge. skjut mig.
släpper en förjävligt fin bild med, aeeeeeeeeeee jag orkar inte. asssssssså

buuuuuuuurn

har precis färgat håret, hoppas det blir bra. nu sitter jag och pratar med emelie :)

berätta hur du gör

hej kom precis hem från skolan, jag har vart ute med hunden och ätit lite. det är grymt väder utee, det kan man säga gillas sönder! men dock ska jag städa mitt rum nu, jag ska verkligen stooor städa och sen blir det färga håret hihi! :)
/ felicia

ingenting utan dig

tjo gangster! har precis landat i krokek, har vart att spelat match i skärblacka (:
min rygg är ju dock inte den bästa, så jag borde inte nog ha spelat! men ska kolla upp ryggen på torsdag!
annars rullar ju livet, måste även säga att jag ska kör inhängnat på lördag. så nu börjar moppekursen rulla framåt igen, skööönt! bara luktar körkort snart. men nu ska jag  krypa ner i sängen och kolla på bb och sen sova (:
nattinatti sötisar!

/ felicia

sagoland

underbart väder, blev ingen jeansshorts till outfit, helt förstor i midjan :(
men ni får iaf en outfit bild, snäll som jag är (:
dock vill jag bara påminna om att jag har tränat ganska mycket under vintern, och nu har jag tappat 5kg, super nöjd. självklart kommer jag tappa mera hihi :)
/ felicia




bror

hej sotisar, skulle bara in och säga godnatt. blev halvt klar med jeansshortsen, blir att ha dem imorgon, lägger upp bild på outfit och då ser ni dem. dock ska jag beställa nitar till dem, och där efetr är den färdiga! :)

brukar glida runt

gårdagen spenderades med massa härligt folk!
min dag idag, har ni vet vart en vanlig söndag. det jag menar med vanlig söndag är att man inte gör inprincip ingenting. fick igång min moppe idag, trodde att det var något fel på den men det var ju bara batteriet ;)
så jag har åkt moppe idag en hel del. nu ska jag fixa till ett par jeansshorts så den sitter bättre och ser bättre ut på.
självklart får ni se före och efter resultat :)
/felicia

vår vår vår!

precis, nu ligger jag ute och solar. ni ser ju bara hur blekfis jag är :( så nu jobbar jag lite på brännan haha.
kl 14.00 ska jag dra mig neråt till sandviken, för att måla om omklädningsrummet och överaskning. men jag vet inte hur jag kommer ner dit :o det löser sig.
sen på kvällen tror jag att jag skulle grilla, med det härliga folket! <3
/felicia

kom till mig, kom kom kom. jag vill att du ska värma mig.

hej snyggingar, kom nyss hem och sitter med magkramp. inte bra inte bra!
min kväll har spenderas med ebba, emma, frida, håkan och christoffer, men vi drog ner till gårn och kollade på skräckfilmer och jag blir alltid livrädd! det är då man vill krypa upp i någons famn osv osv osv...
imorgon blir det först, måla omklädnings rummet med laget och massa annat och sen blir grill och mys, men tjejerna och fler!
/felicia




starkare

tjo bror! har nyss tagit en powernap och jag skulle faktiskt kunna ta en till och en till och en till! för jag känner mig så jävla trött, just nu. men jag kan ju liksom inte sova bort hela fredagen, det skulle vara så ovärt!
skolan idag, bara gick förbi i snigelfart. trodde jag skulle dö eller något. men idag var det sista fysik, kemi och tekniklektionen på hela 8:an, det kan ju inte bli mer gött!
vi får se vad som händer framåt kvällen, har just nu ingeting planerat. men någoting hoppas jag på kommer dyka upp!
/felicia



...

inte på humör, just nu sitter jag och gråter. för ingeting går, allt är i en motvind. jag orkar inte

öppna din dörr


pluggar fysik och då kan man se ut sådär eftersom jag även glömt min anteckningar, häftet och vad jag skulle plugga på, allt detta glömde jag i skolan. vet inte vad jag ska plugga på, det bara sjunger omprov om mig! kan någon skjuta mig? men jag gör mitt bästa föfan iaf. men näst sista fysik lektionen på hela 8:an, hur niceeee? sen kör vi på träslöjd och biologi, ganska nice. för biologi är ju ganska lätt,? jaja ni fattar, det kommer bli softa dagar!
mår även mycket bättre nu, ångesten har släppt. jag ,år just nu prima, visst finns lite ångest kvar. kommer även finnas det ett tag, jag ska bättra mig i forsättningen!

musik


nytt


dööör

ipoden krånglar hinner inte inlägget om emelie :( , kommer imorgon!
har ju självklart glömt koden till ipoden :(

det säger mig ingenting

ska ner nu och ta en lång dusch, skönt! sen ska jag fixa min ipod, lägga in musik osv. men bara om den är sammarbetsvillig, annars har jag inte tålamod. men jag tror jag börjar fatta den nu! ska även ringa en pling till emelie, sjukt underbart äre det att prata ut med henne. gud, ett tag så kände jag att hon inte alls lyssna osv och jag var grovt besviken. men jag hade fel, finns ingen bättre att prata ut med. hon får även mig att tänka på annat, nae gumman innan jag somnar ikväll ska du få ett inlägg. det är du värd!
/felicia



låter toppen

men kanske inte riktigt än? men det skulle inte sitta fel!

can i be the one

blev att vara hemma idag med, ont i huvudet, vill spy och vill bara sova. precis. så nu har jag nästan pluggat färdigt, så jag går ut och lägger mig i solen, med grymt bra musik. imorgon ska jag tvinga iväg mig till skolan, annars blir det inget stan med mammsen. imorgon måste jag verkligen köpa nya jeans och sen ska jag klippa mig. på fredag ska jag även färga håret, ska jag köra i samma färg eller kommer jag byta? vad tror ni? ni får gott vänta med svaret, så får ni se på fredag gullisar!

det du inte orkar, orkar dem andra.


min kväll,

- klass 9A
- 112 poliser
- de okända
och det bästa BIG BROTHER!



+ en varm choklad

detta ska nog inköpas innan månadens slut.


powernap

blev en powernap aldelses nyss, mår bättre nu. blir kanske skola imorgon iaf.

jag hugger i sten

tar mig ett bad, funderar vidare.

min älskling har att hjärta av snö

jag har ingeting att säga, jag orkar inte säga något.

vovven


skulle inte tack nej


I'm sorry, but I know it's not enough.

jag ska skärpa mig, det var sista gången på ett tag, jag vet inte hur jag ska kunna bevisa, jag ska fixa mig själv, jag vill inte förlora er, jag har varit klantig, jag ska inte vara tajtig, jag ska bli mer mogen, jag lovar verkligen.

redigering

före:
efter:


foton utan redigering



jag vill leva nu nu & nu.

en bild på mig och sannis innan vi drog oss ut igår :)
(dock syns ju inte sanna så bra)

åååneej

jag vet ifan vad jag ska ha på mig ikväll , ska inte direkt klä upp mig så mycket men lite. och detta kan jag ju inte gå i :o , shite!!

mys outfit

grymt skön outfit, stickad tröja och ett bara tighits (ridmodet) sjukt sköna är tightsen!

tjooooooooooo

hej gangsters , sitter här med elin. hon ska sova här osv. slapp dag imorgon, i skolan. chill.
blev stan idag, osv. men orkar inte mera nu, tjorååå!

lookbook


kom änglar

den varckraste stunden i livet, var den då du kom och allt var förbjudet.

så äre

har precis vaknat från min powernap, jag vet ifan vad jag ska göra nu. sjukt seg känner jag mig, känns som jag snart ska gå lägga mig. fett ovärd dag. jag tror jag ska till stan imorgon med tjejerna, trevligt!
vet ni vad som rycktas om? jo att min helg kommer bli hur grym som helst och vad som händer ja det får ni läsa om i bloggen senare, för jag kan ju inte berätta allt i förväg eller hur? hihi. fast egentligen så är det inte något jätte speciellt som ska hända, men jag vet att det kommer bli en grymt bra helg!

jag faller, ja jag faller.

drar mig snart till rönken, kul! sen vet jag inte vad som händer idag, antagligen inte ett piss, jaja sånt som märks eller hur ? :)

de vet ni!


tits


de ska stanna kvar för alltid!

ganska gammal.
-
hej pluttisar, sitter här och väldigt ledsen, för mitt spotify free gick nyss ut. med mina bästa låtar :(
är jätte ledsen över det osv :) , men var hos läkaren idag, ska rönka foten imorgon på morgonen, så sovmorgon för mig. gött som fäään! slipper äckel spanskan. men senare under dagen träffa jag emma, ebba , sanna och elin.
nu bör jag plugga men jag orkar inte, fast jag måste fan. fast? men nu ska jag duscha och sen kanske plugga en stund. sen blir det big brother, något man inte får missa. för det är dagarnas höjdpunkt!!

skolan osv

tjoooo. sitter nu i skolan , och gör idrottsak med oskar och jonte, för det går juså bra!! fast...?

eric saade

ja tack, grymt snygg!


ganska små


if i had you

kära bloggläsare den här dagen har det inte hänt så mycket, bara fitt ont i foten eftersom jag skada den igår.
men annars har det inte hänt nått , typ försökt tanka moppen. men jag hälde ut allt ist :) smart är jag!  puss <3

städfirman

just nu hjälper jag pappi med att städa, felicias städfirma fast...?



13/3 - 12.45

godmorgon sockertoppar , har precis duschat , ska nu ut med hunden. senare ska jag spela match utee ? i söderköping, aa för det kommer ju inte bli lite kallt? kommer typ frysa sönder osv. jaja har inte mera att säga puss <3

fredagen

jag har glömt lite, vill tack mina vänner för en rolig kväll i fredags. måste göras om fast med mindre drama!
ni gör min dag, guldvärda är ni. jag älskar er <3

hitta även en 2 godingar på mig och emma!



wallander

just nu ligger jag is offan med ett glas coca cola. nyss kollat klart på en wallander och nu började det en till, dock hade jag sett den som var innan men den som börjar nu har jag icke sett. så den ska jag kolla på nu, mums!
ska forsätta mysa vidare med mig själv! hihi. vi hörs <3

@brb yxbacken

jag har inte glömt er, skriver när jag tar mig tiden :)


TJA

jag orkar inte skriva så mycket för jag sitte roch gör kemi. Men guuuud vad mina vänner är bra, jag älskar dem!

bästa


det har gått för långt

jag hoppas folk förstår nu vad jag menar.
jag ska börja såhär, det som hände har verkligen tagit på min krafter något enormt mycket. men jag förstår om det är svårt för er andra att förstå! men det som hände kan jag ju inte ändra på och därför får jag leva med det. för det som är gjort är gjort och jag kan ju inte ändra på det i efterhand, även om jag skulle vilja. jag har verkligen problem med mig själv efter det, låter helt vridet men så är det. jag kan ju inte påstå att det blir bättre när folk kommer fram till mig och säger en massa, eller skriver. vill bara brista i gråt då. visa kanska lite respekt.
-tack till er andra som stöttar, ni är värda guuuld! <3

ge aldrig upp

tjo sötisar. provet idag kändes helt OK. är även lite gladare idag. andledningen till det är nog för jag har så jävla bra vänner, ett stor jävla stjärna till dem! blev stan idag med tjejerna, blev fika och sen fick jag med mig 3 nya navelsmycken och lite tjaffs. men efter stan blev det att var ute ett tag, men nu är jag hemma och precis kommit ut från den underbart varma duschen! ska snart krypa ner i sängs.
puss <3




dumma

snygg detta är då, har sjukt ont. vill tabort det, men jag har så sjukt ont så kan inte. snyggt, fast nae. ser ut som det är värsta såret och sen äre bara ett litet märke, kul!

du vet vad jag pratar om

har pluggat klart, känns som det kommer gå kanon imorgon på provet. även ringt min vän emelie och har fått pratat ut, behövdes verkligen. för det är inte lätt när det är svårt! elin ringde även förut och vi bestämde att det blir stan imorgon, behöver dock köpa nytt navelsmycke, sen ska jag bara vara ett gott sälskap! Blir även att träffa emelie en stund eller något då, och ska även träffa pappa för han ska ge mig en sak osv :) , men nu ska jag se bb och sen tigga mina pengar av mamii! godnatt <3
- du förstår verkligen inte, du förstår verkligen inte hur jag mår. du förstår inte hur svårt jag har att sova. du förstår ingeting.

jag har himlen runt hörnet.

hej bloggen, dagen har vart helt okej, ganska jobbig imellan åt. för plötsligt är jag jätte glad, men sen slår det om och jag känner att jag bara vill gråta. men först idag så var jag hos läkaren osv, sen så blev det skola och det var ganska chill för vi hade lagdag, och då blev det film och fika typ. efter skolan följde jag med elin hem och vi plugga typ sönder! för jag har ju prov imorgon i svenska, så jag borde plugga nu. men jag orkar inte jag är så jävla depp.
asså jag känner mig cp, inte känt mig såhär på typ 1år eller något. men jag vet ju hur bra jag har det?! men ändå rasar allting, jag orkar inte stå upp. jag vet att jag inte visar, jag orkar inte visa. jag vill verkligen vara glad inombords, men det gör verkligen ont och jag känner hur jag vill gråta. men nyss var jag ju glad?! jag förstår inte vad som händer. vill bara typ vara osynlig eller nått? guuuuuuuuuuud, vad är det med mig?

du är bäst

(klicka på bilderna för att få dem större!)




- Du är min klippa, Dig kan jag alltid luta mig mot.

Du är min stjärna, Du leder mig när jag är vilse

Du är min hjälpande hand, Du finns alltid där för mig

Du är min sol, Du får mig att le

Du är min detektiv, Du ser om nått är fel

Du är min vakthund, Du gör mig trygg

Du är min andra halva, Du gör mig hel



en dröm

vad ska man skriva? har ingeting att skriva om, eller jo mamma och jag kollade på film nyss och min älskade emelie hubner ringde mig under dagen. något annat har inte hänt. imorgon blir det läkaren osv, torrt. men vad göra man inte.
har även märk att många vill just nu vara nyfikna och fråga en massa, som jag tycker att man inte ens behöver fråga om. fan visst man kan vara nyfiken, men det behöver ju inte vara det först ni frågar! men ni behöver heller inte förvänta er ett svar. mitt liv är mitt och ditt liv är ditt. jag lägger mig inte i ditt liv, så då behöver ni inte lägga er i mitt liv. tack för ni visar respekt!

torrt

precis tagit mig en låååång varm härlig duuuuusch. mamma borde komma hem snart, då kanske jag beställer hem ett par nya skidor. det skulle ju inte sitta helt fel!

ångestladdad

inombords har allting rasat, jag vet hur ni kommer prata.

makeover

haha

stay home

guuuud. blev att vara hemma idag också eftersom min förkykdning inte vill ge sig, har även lite feber. men imorgon skiter jag i vilket för då går jag iaf. för man missar ju så grymt mycket! ska plugga lite till svenskaprovet om en stund. så ja slipper omprov osv. ska även plugga engelska glosor, sen tror jag inte att jag har så mycket mera att plugga så jag pluggar så jag har det gjort osv. annars ska jag väl krypa ner och sen en film eller något!

godmorgon världen!



 
nu ska jag ta på mig och fixa håret sen ska jag ner till yxbacken, kan ju dock heller inte bli bättre väder. chill!

bodaborg

sitter hos pappa. har vart på bodaborg med laget hela idag fett kuligt! mitt lag vann, bäst var vi!
hihi, trött är jag nu, sitter dock och väntar på att pappa ska laga något gott att ätaa!
men jag har väl inte så mycket att säga, ni får hare så bra! <3


mys

hej alla sötnosar, sitter just nu och kollar på tv. är hos pappa och han sover nu i soffan. ska ta en dusch snart och sen kolla på big brother. imorgon blire upp tidigt osv för jag ska till boda borg med laget (y) gaanska nice!
hörs imorgon eller senare puss <3

mitt öde är redan skrivet.

blev att vara hemma idag med från skolan, mina öron och hals gör så himla ont. har dock nu tagit ipren så öronen börjar gå över lite. nu ska jag göra hunongsvatten för det hjälpte sist, jag hade såhär ont i halsen. sen ska jag krypa ner i sängen och sätta på en bra film. jag får lita på att min bror har ngn bra film, jag håller tummarna!
ska även plugga lite idag, men jag behöver ngra namn på klassika författare.. aja vi hörs senare <3

mean girls 2

igår såg jag mean girls 2, trodde den skulle vara mera lika den andra men den var helt tvärt om.
utan nu tävlade dem om vilket "gäng" som var så kallad typ bäst och snyggast. genom att krossa dömmar eller göra bort varandra för folk. helt okej film, men jag trodde den skulle vara bättre! ;)
betyg:

you never know

nu är denna dag över typ, men jag har ff lika ont i halsen och snorar fortförande lika mycket, inte okej!
jag har dock forförande feber, men inte lika mycket så får väl se imorgon. men jag ska nog kämpa mig till skolan, fredagar blir för jobbiga att missa. ska även till pappa imorgon, inte för det har ngt med skolan att göra. men nu vet ni det :), på lördag blire boda borg med laget, förståss om jag mår bättre! vi hörs <3

ge mig sommar...

inte okej

vakna idag och kände mig inte alls bra. så ingen skola för mig, har sjukt ont i halsen, lite feber, ögonen rinner, snoret rinner,huvudetvärker och öronen har börjat värka. det känns ju ganska gött, fast nae! jag hatar verkligen förkyldning. men eftersom jag är hemma och torsdag är en dag där man egntligen inte kan missa, för det är så mycket man missar då. så jag måste plugga sönder här hemma, fysik och svenska. okej det låter inte mycket, men jag lovar sjukt mycket! vi hörs senare <3

det går inte köpa allt för pengar.

mår verkligen inget vidare, inte sovit så mycket de senaste dagarna. min förkyldning bryter ut och jag håller på att gå under, för det värsta som finns är förkyldning! skrev dock på ett kontrakt där det stod att jag skulle gör mitt bästa på spanskalektionerna, får väl se om jag kan hålla detta avtal med mina lärare!
men gissa vad som gjorde min dag? jo att jag träffa EMIL FILIP OCH DANIEL! dem är bäst osv..
ni får sova gott så får vi se hur mycket sömn jag kommer få denna natt!

alla bara pratar

blev ingen träning, ville träna men visste att det var bäst att inte träna. sitter och väntar på min mat nu, inte ätit än 2 potatisar idag. sen har jag tagit en powernap och nu fryser jag sönder, ska ta mig en varm dusch och ta på mig, min stora älskade sweet-tröja och krypa ner i sängen! låter härligt, puss <3

knockout

kom precis hem, sitter och funderar på om jag ska träna för jag har väldigt väldigt ont i halsen. tror det blir att skippa den idag, annars blire väl bara värre. men jag får se, ;)
dagens outfit:

RSS 2.0